Aparat automat de facut tigari prin injectie - ideal pentru fumatori

Aparat automat de facut tigari prin injectie - ideal pentru fumatori
Pret initial:
127 Lei
Discount:
54 %
 
59 Lei
 
Cumparate:
29
 
 
 


Garantia returului in 14 zile.

Descriere:

Aparat automat de facut tigari prin injectie

Cum se foloseste aparatul de facut tigari electric :

puneti tabac in cuva. Nu indesati tutunul, deoarece va fi dificil sa impachetati tigara.Veti obtine cele mai bune rezultate folosind tabac expandat.
apasati tubul de tigara peste suportul de tub metalic folosind o miscare de rotatie, glisati pana la capat si eliberati parghia masina de injectat tutun.
fixati butonul pe densitatea dorita a tigarii. (1=min; 3=max.)
apasati butonul de indesare cu tutun si tubul metalic se va umple treptat. Tubul tigarii este impins intr-o parte de tabac si este o actiune normala.
cand tubul aparatului ajunge la capatul tubului, apasati butonul de retragere, actiunea inversa indesarii tutunului. Butonul lateral regleaza consistenta tutunului in tigara. Puteti realiza pana la 5 tigari/minut.
Aparatul se foloseste fiind conectat la priza.

Garantie 12 luni!

Termeni:

Va multumim pentru interesul acordat site-ului nostru, aceasta oferta se adreseaza tuturor clientilor din tara. Coletul va fi livrat in maxim 4-5 zile lucratoare dupa confirmarea telefonica de la plasarea comenzii 
Pentru mai multe oferte si pentru a cumula comenzile intr-un singur colet, va rugam sa dati click pe butonul: Ofertele acestui partener ce se regaseste sub pretul promotiei!

Produsele vin insotite de factura si garantie 24 luni.

Livrarea se face prin: 
-Gls: National 18 lei fara km suplimentari.