Trafalet cu rezervor, spatula pentru colturi, rola mica si tavita suport
runner pro
trafalet
trafalet colturi
trafalet runner
runner pro trafalet colturi

Trafalet cu rezervor, spatula pentru colturi, rola mica si tavita suport

PRP: 129 Lei
52 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 426 | COD: TPP1040


Vandut si livrat de:
MOMENTUM SHOP ONLINE S.R.L.
+Trafalet pentru vopsit, cu rola mare cu rezervor, rola mica pentru colturi + spatula pentru colturi si spatii greu accesibile! Turnati vopseaua in rezervorul rolei trafaletului, apoi puneti capacul pe rezervor. Puteti vopsi perfect! Puteti turna in rezervorul trafaletului care este compact, inovator, din care nu picura, nu stropeste, nu se prelinge vopseaua, chiar o cutie de vopsea.

pentru retur email la:

contact@orangedeal.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Zugravit/vopsit in trei pasi simpli.

Zugraviti/vopsiti un perete in mai putin de 5 minute.

Nu este necesara nici o pregatire inainte.

Rezultat perfect pe orice suprafata.

Cu accesorii practice.

Va plac tavanul, peretii sau gardul, proaspat vopsiti? Nu va place sa zugraviti deoarece din trafaletii traditionali picura, stropeste si se prelinge vopseaua? Pierdeti mai mult timp cu urcatul si coboratul scarii pentru a imbiba trafaletul cu vopsea, decat cu vopsitul in sine?

Stim de ce aveti nevoie! A sosit revolutionarul trafalet!

Este un trafalet profesional, rapid care in cateva minute va schimba culoarea peretelui, tavanului sau chiar a gardului. Nu mai sunt prelingeri, picaturi sau vopsea stropita, nu trebuie sa pierdeti timp pretios cu imbibarea rolei in vopsea!

Cum functioneaza?

Turnati vopseaua in rezervorul rolei trafaletului, apoi puneti capacul pe rezervor. Puteti vopsi perfect! Puteti turna in rezervorul trafaletului care este compact, inovator, din care nu picura, nu stropeste, nu se prelinge vopseaua, chiar o cutie de vopsea.

Grosimea stratului de vopsea depinde de forta de apasare pe care o exercitati pe trafalet. De regula este suficient sa aplicati un singur strat de vopsea.

Care este secretul?

Noua tehnologie revolutionara consta in rola inovatoare a trafaletului  si a sistemului brevetat de distribuire a vopselei care in timpul vopsirii permite rolei sa aplice vopseaua cu precizia unei masini, pentru o acoperire perfecta peste tot.

Acest set util de zugravit include:

- 1 trafalet reincarcabil (Dimensiune rola: aprox 16 cm lungimex9 cm diametru);

- 3 bare de extensie (pana la 71 cm);

- 1 rezervor pentru umplere (aprox. 17 x 15 x 7 cm);

- 1 rola mica;

- 1 trafalet de colt (Dimensiuni rola: aprox 7 cm lungime x 9 cm diametru);

 -1 tavita suport pentru rola.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare, pentru a vă oferi reclame sau conținut personalizat și pentru a ne analiza traficul. Făcând clic pe „Accept toate”, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.