Trafalet 2 in 1, set complet, util si usor de folosit
Trafalet Paint Racer 2 in 1
Trafalet Paint Racer 2 in 1

Trafalet 2 in 1, set complet, util si usor de folosit

PRP: 98 Lei
54 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 442
+Cu noul trafalet 2 in 1 zugravitul este o placere. In doi pasi treaba e gata, doar torni lavabila in rola si incepi sa zugravesti.

Si pentru ca este imporant sa ai totul la indemana, trafaletul  vine cu:

- rola mare,  pentru suprafetele mari 

- rola mica, pentru suprafete mici si retusuri

- accesoriu pentru colturi si unghiuri greu accesibile

- tavita suport pentru rola

- recipient pentru umplere

pentru retur email la:

contact@orangedeal.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Vrei sa schimbi decorul, te-ai plictisit de vechea culoare sau doar ti-ar placea sa reimprospatezi casa cu un nou strat de vopsea. Acum poti sa iti pui in aplicare planurile simplu, rapid si fara murdarie.

Trafaletul  2 in 1 este simplu de folosit, nu curge si nu lasa urme. Poti vopsi cu usurinta atat peretii dar si tavanul fara teama.  Laveta sa de microfibre ultra-absorbante te ajuta sa distribui uniform vopseaua pentru a obtine rezultate perfecte inca de la prima aplicare. 

In trei pasi treaba e gata. Torni vopseaua, inchizi capacul si vopsesti. Simplu si eficient, cu trafaletul 2 in 1 salvezi timp si bani.

Este singurul instrument de vopsit de care vei avea nevoie la proiectele tale de redecorare. Foloseste-l pentru a vopsi placaj, stucatura, tapet vechi si multe altele.  Este perfect pentru toate tipurile de suprafete - netede sau aspre. Nu da banii pe tavite pentru vopsea, grilaje de stoarcere, benzi de zugrav, salopete etc. Inlocuieste-le cu un trafalet 2 in 1 care este in acelasi timp rola de vopsit si cutie de vopsea.