Terapie cu presopuncutura si masaj, cu 4 electrozi, pentru dureri de cap si insomnii -54%
aparat presopunctura
aparat electrozi

Terapie cu presopuncutura si masaj, cu 4 electrozi, pentru dureri de cap si insomnii

59 Lei 128 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 378
+Aparat cu 4 electrozi care stimuleaza punctele de presopunctura pentru tratamentul durerilor de cap, musculare sau articulare, nevralgii, stare de oboseala si stres. Functioneaza pe baza principiilor medicinei chineze de stimulare a terminatiilor nervoase aflate pe punctele de acupunctura si presopunctura, pentru reducerea durerilor, chiar la tine acasa.

electrozi masaj terapie
pentru retur email la:

contact@zaho.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Atunci cand suferi de diverse afectiuni, sau ai unele dureri trecatoare, care insa iti afecteaza ritmul armonios al vietii, un masaj
eficient iti indeparteaza durerea fara sa fie nevoie sa apelezi la medicamente.
De multe ori pastilele ne ajuta pe moment insa pe termen lung provoaca probleme mai mari decat cele pentru care au fost folosite.

Aparatul cu 4 electrozi functioneaza simplu, cu baterii, si induce un mic stimul electric in punctele cu terminatii nervoase, aferente fiecarei zone din corp.

Prin acest stimul electric, creierul primeste informatia si raspunde prin reducerea durerii in zona afectata.

Stimularea prin masaj, presopunctura sau acupunctura, stimuli electrici este cunoscuta de ani de zile, chiar si in medicina europeana. Orice masaj si stimul cat de mic pe zona afectata are beneficii. De aceea terapia prin stimulare cu electrozi este eficienta, cu efecte imediate, pentru ca este aplicata exact pe zonele unde apar afectiunile.
Aparatul poate fi folosit acasa sau in deplasare, fiindca functioneaza cu 3 baterii de tip AAA.
Este recomandat pentru afectiuni cum ar fi: stare de oboseala generala, insomnie, migrene, dureri musculare si articulare provocate de artrita sau reumatism, circulatie periferica defectuoasa.
Aparatul are 8 functii de masaj, in functie de modul de stimulare.
Garantia produsului este de 12 luni de la data achizitiei.