Suport organizator pentru bucatarie: burete, detergent si accesorii -54%
suport bucatarie detergent vase

Suport organizator pentru bucatarie: burete, detergent si accesorii

35 Lei 76 Lei
Valabilitate: In Stoc
+Suportul organizator de bucatarie pastreaza chiuveta curate, cu dispenserul pentru detergent de vase si spatiu special pentru burete, lavete si pastrarea intacta a inelelor.


bucatarie burete detergent suport
plata ramburs

in momentul livrarii

transport national 19 lei

transport Bucuresti 11 lei

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Suportul organizator de bucatarie pastreaza chiuveta curate, cu dispenserul pentru detergent de vase si spatiu special pentru burete, lavete si pastrarea intacta a inelelor.


Organziatorul pentru bucatarie te ajuta sa mentii chiuveta curate, fara urme de detergent de vase si zoaie care se scurg din buretele de vase.

Acum le poti depozita pe toate la un loc, la indemana si fara sa faci mizerie.

Organizatorul cuprinde un dispenser cu pompita pentru detergentul de vase, iar de o parte si de alta, este spatiul pentru burette, laveta sau alte accesorii.

Acest suport se integreaza perfect chiar si pe chiuvetele mai micute, avand dimensiuni practice: 28,5x11x13 cm, astfel incat sa nu incomodeze in timpul spalarii vaselor.

Imediat ce ati terminat de spalat, puneti buretele si laveta la locul lor, iar apa se va scurge discret, fara sa lase urme peste tot.

Elementul supriza al acestui suport este spatiul pentru inele, astfel incat inelele care isi schimba culoarea in contact cu apa si detergentii sa poata fi asezate in siguranta cat timp spalati vasele.