Pistol de lipit cu rezistenta ceramica si 2 faze de lucru, lipeste orice tip de material -59%

Pistol de lipit cu rezistenta ceramica si 2 faze de lucru, lipeste orice tip de material

39 Lei 95 Lei
Valabilitate: Nu este disponibil
Precomanda


Aparatul de lipit cu rezistenta ceramica este unul dintre cele mai simple si eficiente moduri de a lipi diverse materiale, avand doua faze de lucru, una de 30 si cealalta de 100 W, poate fi folosit atat de amatori, fiind un lucru util in casa, cat si de profesionisti, in electronica, electrotehnica, bijuterie, ceasornicarie, etc

 


pentru retur email la:

contact@zaho.ro

transport national 19 lei

transport Bucuresti 13 lei

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Pistolul de lipit cu rezistenta ceramica are un principiu foarte simplu de functionare si este foarte indemanatic si practic.

Se conecteaza la priza, apasati pe butonul de pornire si aparatul este gata pentru procedura de lipire.

Este foarte folosit atat de profesionisti, in reparatii sau ateliere de creatie, cat si de persoane private, pentru diverse reparatii casnice.

Are doua trepte de functionare, de 30 si 100 W, in functie de marimea obiectelor pe care doriti sa le lipiti.

Cu un varf conic si ascutit, cu o grosime de doar 0.8mm, pistolul de lipit cu ceramica este deosebit de util pentru cei care lucreaza cu obiecte de dimensiuni mici si foarte mici si reparatii de mare precizie

Lipeste orice tip de material si are ca efect o sudura aproape permanenta a obiectelor, acestea nu mai pot fi ulterior dezlipite.

Va recomandam sa cititi cu atentieinstructiunile de folosire si sa manevrati cu multa atentie acest aparat de lipit. Acesta, in esenta este usor de utilizat si fara riscuri, dar nu trebuie lasat la indemana copiilor sau folosit cu neatentie, pentru ca poate provoca rani grave.

Va sfatuim sa folositi acest aparat doar pentru scopurile in care a fost creat si sa acordatiatentie maxima atunci candmanevrati aparatul.

Pentru unele domenii cum ar fi electronica, electrotehnica, microbilogia, ceasornicaria, numismatica, arheologia, etc este nevoie de foarte multa rabdare, minutiozitate si atentie pentru a putea lucra. In astfel de domenii pistolul de lipit face parte din arsenalul zilnic de lucru.

Chiar si in casa oricarui om, un astfel de aparat de lipit, poate face minuni: repari jucarii, diverse obiecte sparte si pe care le poti face sa arate ca noi, chiar si mici experimente stiintifice pe care copiii le invata la scoala.

Pistolul de lipit este atat de usor de folosit incat a devenit foarte popular si util nu doar pentru cei care il folosesc in scop profesional, ci si pentru cei care din pasiune, le place sa construiasca sau sa repare diverse lucruri.