Dispozitiv de apa sub presiune pentru gradina, cu rezervor, -47%
pistol apa
pistol presiune
pistol cutie
pistol apa
pistol

Dispozitiv de apa sub presiune pentru gradina, cu rezervor,

48 Lei 91 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 373
+Dispozitivul de apa sub presiune, pentru gradina, este de nelipsit pentru cei care iubesc florile si gradina. Are diferite pozitii de spalare: jet slab sau puternic, ploaie sau picurare si, in plus, are compartiment integrat pentru detergent, astfel ca puteti spala masina sau curtea fara nici o problema!

 


pistol gradina apa presiune
pentru retur email la:

contact@zaho.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Dispozitivul de apa sub presiune, pentru gradina,  este de nelipsit pentru cei care iubesc florile si gradina. Are diferite pozitii de spalare: jet slab sau puternic, ploaie sau picurare si, in plus, are compartiment integrat pentru detergent, astfel ca puteti spala masina sau curtea fara nici o problema!

Aveti o gradina frumoasa si plante care trebuie udata zilnic?

Cu dispozitivul de apa va fi o placere chiar si pentru copii sa ude gradina!

Mai mult, puteti spala curtea, covoarele sau masina, pentru ca are integrat un compartiment pentru detergent.

Recipientul pentru detergent poate fi umplut doar atunci cand vreti sa il folositi si va stropi in acelasi timp cu jetul de apa si detergent!

Compartimentul integrat poate fi folosit si pentru tratamentul sau fertilizarea plantelor, pentru ca puteti pune direct in acest recipient solutia de fertilizare!

Puteti economisi banii aruncati la spalatoriile auto, pentru ca veti putea spala masina in doar 10 minute, fara sa va udati.

Dispozitivul de apa are diferite pozitii si spalare: jet de diverse feluri si picurare sau ploaie, astfel incat sa fie util si atunci cand vreti sa udati plante delicate sau gazonul.

Se ataseaza imediat la furtun, fara efort si fara alte accesorii.