Plasa geam pentru țânțari, set 2 bucati -54%
perdea tantari
perdea anti tantari
perdea impotriva tantari

Plasa geam pentru țânțari, set 2 bucati

45 Lei 97 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 117
+Perdeaua pentru fereastra este cea mai simpla si eficienta metoda de a tine insectele afara, si asta fara sa fie nevoie sa gauriti rama ferestrei sau peretele, lasand urme inestetice. Pachetul contine 2 bucati, pentru 2 ferestre, dimensiunea maxima fiind de 130x150 cm, pentru fiecare plasa

pentru retur email la:

contact@zaho.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Cu totii iubim natura si avem nevoie de aer si verdeata ca sa ne incarcam bateriile. De aceea, atunci cand deschizi usa sau fereastra, indiferent unde te afli, pe terasa, veranda, in dormitor sau in living, vrei doar sa intre aer curat, nu si muste sau tot felul de alte insecte.

Plasa este cea mai buna solutie impotriva insectelor.

Ce avantaje are in comparatie cu alte plase de tantari?

  • se instaleaza in doar cateva minute, fara sa chemi mesteri, si fara sa faci modificari in perete sau in tamplaria geamului.
  • nu este nevoie sa strici rama ferestrei pentru a instala plasa
  • se instaleaza direct pe tamplaria ferestrei, cu ajutorul benzii cu arici incluse in pachet


Toata lumea se intreaba daca banda cu arici este suficient de puternica sa sustina plasa.

Raspunsul este da, tocmai de aceea va recomandam inainte de a fixa perdeaua cu banda cu arici, sa calculati exact pozitia pe care trebuie asezata, pentru ca odata lipita, banda se dezlipeste foarte greu si nu va mai fi la fel de eficienta daca incercati sa o lipiti din nou.

Perdeaua este compatibila cu cele mai multe dintre tipurile de fereastra, avand dimensiunea de 130x150 cm.

Sunt anumite tipuri de fereastra in care nu este posibila montarea unei plase clasice de tantari si in acest caz perdeaua cu arici este ideala.

Folosind aceasta plasa veti putea renunta la spray-uri sau solutii chimice de indepartare a insectelor, care afecteaza caile respiratorii.