Ochelari smart realitate virtuala 3D VR BOX cu lentile reglabile -80%
ochelari 3D VR BOX

Ochelari smart realitate virtuala 3D VR BOX cu lentile reglabile

49 Lei 249 Lei
Valabilitate: In Stoc
+Cei mai buni ochelari 3D pentru realitate virtuala, modelul VR BOX, raport ideal calitate/pret. Acum jocurile si distractia pot avea loc chiar la tine acasa, trebuie doar sa conectezi telefonul cu ochelarii si vei avea parte de un joc super distractiv oricand iti doresti. Ochelarii VR BOX sunt compatibili cu orice tip de smartphone, cu sistem Android, Windows sau IOS, au lentile reglabile si sunt foarte rezistenti la socuri. Sunt foarte confortabili si usor de folosit! Ochelari SMART 3D VR BOX pentru jocuri in realitate virtuala, rezistenti, cu lentile reglabile, unghi de 100 de grade, pentru telefon, Android, Windows si IOS.

pentru retur email la:

contact@zaho.ro

transport national 19 lei

transport Bucuresti 11 lei

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Ochelarii 3D VR BOX sunt cei mai buni din gama lor, raport calitate/pret, avand o tehnologie de inalta calitate, compatibili cu orice tip de smartphone cu diagonala ecranului cuprinsa intre 4.7 si 6 inchi.

Cum functioneaza?

Se pot folosi cu sistemele de operare Android, Windows sau IOS.

Din punct de vedere al calitatii imaginii si rezistentei la uzura indelungata sunt comparabili cu cei produsi de firme renumite, dovada fiind numarul mare de cumparatori si gradul inalt de satisfacere dupa o perioada de utilizare de 6 luni.

Cu un design foarte confortabil, special creat pentru persoanele pasionate, care ii folosesc multe ore la rand, VR Box au si lentile reglabile pe adancime si latime, astfel incat imaginea sa fie la fel de clara si fidela, indiferent de felul in care sunt utilizati.

Rasina din care sunt fabricate lentilele asigura trecerea luminii prin ele, fara a fi deformata si oferind o imagine perfect identica cu cea din telefon. Mai mult, rasina ofera rezistenta deosebita la impact, astfel ca ii puteti folosi timp indelungat fara sa va faceti griji ca se vor sparge la cea mai mica atingere.

Sunt confectionati dintr-un material textil moale, au o greutate mica, de 400 grame, pentru a fi confortabili pentru persoanele care ii poarta timp indelungat, un sistem  practic si util pentru asezarea telefonului,  astfel incat sa fie bine fixat. Se ataseaza de cap cu ajutorul unei bande elestice, care este reglabila.

Imaginea de realitate virtuala

Imaginea apare cu un unghi generos, de aproape 100 grade iar sistemul de vizualizare este de 360, pentru a avea acces la cele mai palpitante jocuri, fara nici o restrictie.

Un mare avantaj il reprezinta posibilitatea de a detasa partea frontala a ochelarilor, pentru a putea folosi camera video a telefonului.

Pentru a se realiza conexiunea cu smartphone-ul este necesar ca acesta sa aiba integrate functiile de accelerometru, giroscop si compas digital.

Ochelarii sunt livrati pe culoare alb negru, avand un design modern si atragator.

Pentru orice probleme legate de functionarea lor furnizorul ofera garantie 12 luni si consiliere tehnica prin telefon.