Modulator FM auto cu kit bluetooth handsfree pentru apeluri telefonice, muzica si radio
modulator masina
modulator bluetooth
modulator fm auto

Modulator FM auto cu kit bluetooth handsfree pentru apeluri telefonice, muzica si radio

PRP: 138 Lei
39 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 161 | COD: MAH1080


Vandut si livrat de:
MOMENTUM SHOP ONLINE S.R.L.
+Kit-ul Bluetooth pentru masina este ideal atunci cand esti la volan: il conectezi la bricheta masinii si pe un singur device vei avea radio, semnal Bluetooth pentru apeluri telefonice handsfree, ca sa poti vorbi in siguranta si muzica pe card SD. Suplimentar, ai si o mufa USB la care iti poti conecta telefonul in timp ce folosesti sistemul Bluetooth.

Un gadget de ultima generatie, tehnologie de calitate, iti asigura sistemul audio din toate punctele de vedere: apeluri telefonice, muzica sau radio. Si in plus, iti incarci si telefonul la el, pentru ca are mufa USB inclusa!  


pentru retur email la:

contact@orangedeal.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Un sistem bluetooth auto impresionant, cu tot ceea ce ii trebuie pentru a fi un gadget stralucit: kit bluetooth auto pentru apeluri handsfree + radio sau muzica ta preferata + mufa USB pentru incarcarea telefonului!

Acest modulator FM  iti ofera o solutie simpla si practica: asculti muzica sau radio, vorbesti la telefon in sistem handsfree si iti incarci telefonul. Toate aceste facilitati intr-un gadget minuscul si simpatic care se conecteaza la bricheta masinii.

Cu o calitate a sunetului impecabila, datorita microfonului incorporat, modulatorul FM iti ofera 3 functii intr-un singur device:

1. Datorita microfonului il poti folosi pentru apeluri telefonice handsfree, prin conectare Bluetooth la orice model de telefon. Sunetul este clar si fara interferente, datorita functiei  care elimina zgomotele de fundal in timpul convorbirii.

2. Poti asculta radio, avand posibilitatea setarii frecventei dorite, sau muzica de pe card SD.

3. In partea laterala are mufa USB ca sa iti poti incarca telefonul, pentru ca functia Bluetooth consuma repede bateria.

 Are ecran digital, pe care poti vedea functiile active si frecventa radio.

Daca il folosesti pe modul radio si primesti un apel telefonic, sunetul radio se intrerupe automat si sistemul audio handsfree preia apelul. Dupa ce termini convorbirea, functia radio revine automat. Astfel nu trebuie sa apesi nici un buton pentru a putea vorbi la telefon.

Nu aveti nevoie de nici un fir pentru a folosi acest kit Bluetooth. Conectati modulatorul la bricheta masinii iar telefonul il conectati prin Bluetooth  si conexiunea este gata. Fara fire si fara butoane suplimentare.

Este compatibil cu orice model de smartphone si cu orice tip de masina, prevazuta cu priza bricheta cu tensiune 9V-26V.

Mai mult, in timp ce folositi sistemul  va puteti incarca si telefonul sau un alt dispozitiv, datorita mufei USB suplimentare asezate in partea laterala.

 Este un sistem handsfree foarte eficient, cu sunet clar si fara microfonii, simplu de instalat si rezistent la ore lungi de functionare continua.

 


Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare, pentru a vă oferi reclame sau conținut personalizat și pentru a ne analiza traficul. Făcând clic pe „Accept toate”, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.