Spinner zburator, cu efect de bumerang si leduri

Spinner zburator, cu efect de bumerang si leduri

PRP: 185 Lei
58 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 1102
+Spinnerul zburator foloseste o tehnologie avansata de invatare a senzorului infrarosu LED, suspensie inductiva si protectie impotriva coliziunilor.

Giroscopul integrat poate controla precizia si sensibilitatea pentru a face echilibru. Trebuie doar sa aruncati usor mingea in aer, apoi poate incepe sa zboare imediat. Puteti folosi mainile pentru a-l controla in aer pentru joc interactiv, super cool si super distractiv de utilizat!

LUMINA LED RECHARGEABLE: spinnerul va emite o lumina stralucitoare si colorata atunci cand zboara, este foarte fain noaptea. Trebuie sa il conectati doar la un conector USB timp de 15 minute pentru a incarca complet. Jucarie distractiva minunata!
CORPUL AIRCRAFT STRONG: bilele zburatoare sunt confectionate dintr-un material plastic de inalta calitate, care nu este toxic, care sunt foarte flexibile si au o rezistenta puternica la coliziune, este foarte rezistent si va rezista la daune atunci cand va cadea si se va indeparta inteligent atunci cand va detecta un obiect solid.
 

pentru retur email la:

contact@orangedeal.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Fidget spinner zburator cu ventilator interior sub forma de drona rotativa, OZN, rotatie 360 de grade, cu efect de bumerang, incarcare USB, leduri colorate
Timp de utilizare cu o incarcare completa: 15 min
Capacitate baterie: 100mAh
Produs rezistent la cazaturi si presiune.
Utilizare dubla: sub forma de fidget spinner zburator cu efect de bumerang si titirez clasic
ATENTIE! Agitati in sus si in jos timp de 3 secunde pentru a porni, agitati in sus si in jos timp de aproximativ 3 secunde pentru a opri.
CONTINUTUL PACHETULUI: 1x spinner, 1x cablu USB,  1x manual de utilizare.