Lupa-ochelari marire 20x, cu LED de iluminare, usor de purtat pe cap -70%
ochelari cu lupa
ochelari led
ochelari lupa

Lupa-ochelari marire 20x, cu LED de iluminare, usor de purtat pe cap

49 Lei 163 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 24
+Ochelarii lupa au puterea unui microscop portabil, avand o putere de marire a imaginii de 20 de ori mai mult, cu LED care lumineaza perfect zona studiata, fiind foarte cautati de elevi si studenti care sunt pasionati de studierea obiectelor foarte mici, in electronica, cercetare, ceasornicarie, reparatii accesorii PC sau telefoane.

pentru retur email la:

contact@zaho.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Ochelarii cu lupa, au puterea de marire de 20X, asemanandu-se astfel cu un microscop portabil.

Important este ca ochelarii sunt foarte simplu si usor de purtat, fiind asemanatori unor ochelari normali, doar ca purtandu-i veti vedea lucrurile mult mai mari. Ei au brate flexibile si usoare, au marime universala, deci pot fi purtati de oricine are nevoie sa aiba mainile libere in timp ce lucreaza.

Desi au lupe incorporate, ochelarii sunt foarte usori, au o greutate de doar 60 grame, astfel incat sa nu deranjeze la ochi, pentru cei care sunt nevoiti sa ii poarte timp indelungat.

Ca si culoare, vin pe nuanta de negru, ca sa poata fi asortati oricarei tinute.

Pentru a avea o imagine in detaliu a zonei observate, ochelarii sunt prevazuti cu un LED care va ilumina exact locul dorit. Led-ul este alimentat cu 3 baterii de tip baterii LR 1130, care sunt incluse in pachet, incorporate in produs.

Activarea luminii led-ului se face printr-un buton ON/OFF, astfel incat o veti folosi doar cand aveti nevoie, fara sa va incomedeze in alte situatii.

Acest instrument de marire a imaginii poate fi folosit de:

  • elevi si studenti pasionati de explorarea obiectelor de mici dimensiuni sau care au de realizat anumite proiecte scolare;
  • cei care lucreaza in electronica, numismatica, microbiologie, bijuterie, ceasornicarie;
  • persoanele pasionate de arta, pentru studierea in detaliu a exponatelor.