Lampa solara gradina tip flacara torta cu diode led

Lampa solara gradina tip flacara torta cu diode led

PRP: 169 Lei
39 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 1307
+Aveți nevoie de lumină în grădină? Atunci această lampă încastrată minimalistă este opțiunea cea mai bună. Luminează ca o flacără adevărată. Bateria este încărcată de un panou solar.

Lampa solara cu efect de flacara, torta si 12 leduri este o alegere excelenta pentru cei care doresc sa creeze o atmosfera calda si placuta in gradina sau pe terasa lor. Aceasta lampa este alimentata complet de energie solara, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa va faceti griji cu privire la costurile suplimentare ale facturilor de energie electrica. 


Lampa are un design elegant, cu un corp negru si un efect de flacara care arata incredibil de autentic. Cele 12 leduri puternice creeaza o lumina puternica si placuta, astfel incat sa puteti petrece timp in aer liber si dupa apusul soarelui. 


In plus, aceasta lampa solara este rezistenta la apa si la intemperii, ceea ce inseamna ca o puteti folosi in orice conditii meteorologice. De asemenea, lampa are un senzor de lumina incorporat, ceea ce inseamna ca se va aprinde automat la apus si se va stinge la rasarit, astfel incat sa nu trebuiasca sa va faceti griji cu privire la pornirea sau oprirea lampa manual. 


Aceasta lampa este alimentata complet de energie solara, are un design elegant si este rezistenta la apa si la intemperii. Cu siguranta va fi o aditie minunata pentru gradina sau terasa dumneavoastra.


pentru retur email la:

contact@orangedeal.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Lampa solara cu LED-uri de tip torta, cu baterie incorporata. Lumina calda LED, imitand o flacara in miscare (incendiul tortei da impresia de miscare, rafale de vant). 
Acest produs utilizeaza panouri solare de inalta eficienta care, dupa generarea energiei, il stocheaza intr-o baterie integrata si apoi alimenteaza diodele LED. Aceasta tehnologie ofera lumina atunci cand este necesar, incarcand bateria in timpul zilei si pornind automat lumina dupa intuneric.
Este un produs impermeabil.
Lampa este usor de instalat, rezistenta la apa IP65 si rezistenta la lumina soarelui.

Specificatii tehnice:
-Panou solar: 0.88W;
-Baterie: litiu-ion de 2200mAh;
-Greutate: 230g;
-Dimensiuni: 320x121x121mm;
-Material: ABS; 
-LED diode: 3528x96 buc;
-Fluxul luminos: 35 lumeni;
-Durata de viata: 50000h;
-Grad de protectie: IP65;
-Diametru: 68mm;
-Timp de incarcare: 8 ore;
-Detectarea automata a zilei si a noptii;
-Functii de securitate: reincarcare, descarcare excesiva ;
-Timpul de viata al lampii: peste 5 ani.

Setul contine:
-lampa solara