Lampa LED cu incarcare solara si senzor de miscare -59%
lampa senzor
lampa solara
everbrite
everbrite lampa

Lampa LED cu incarcare solara si senzor de miscare

49 Lei 120 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 160
+Lampa LED cu incarcare solara si senzor de miscare  este cea mai rapida si eficienta solutie de a ilumina curtea, scara, usa, garajul sau depozitul fara sa instalati fire electrice si fara sa gauriti peretii. Se fixeaza pe orice tip de suprafata, chiar si deformata, datorita adezivului puternic si este reincarcabila datorita luminii de la soare. Lumina se activeaza doar cand detecteaza miscare iar pe timpul zilei se incarca de la lumina solara, deci nu e nevoie de fire electrice sau baterii pentru a functiona. Dupa o zi de incarcare solara va functiona pana la 12 ore!

 


pentru retur email la:

contact@zaho.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Garajul, curtea sau scara sunt zone din gospodarie care niciodata nu au suficienta lumina.

Dar sunt multe alte camere in care ti-ar prinde bine o lumina in plus atunci cand treci prin zona.

Proiectoarele clasice au dezavantajul ca vor consuma foarte multa energie daca le lasi aprinse toata noaptea.

Solutia este  lampa care isi activeaza led-urile de iluminare doar atunci cand senzorul detecteaza miscare pe o suprafata de 5m in jurul acestuia.

Pentru a instala lampa nu ai nevoie de fire electrice, cuie sau suruburi in perete.

Pe partea din spate, lampa  are un adeziv foarte puternic, care se lipeste de orice tip de suprafata, chiar si neaderenta, reusind astfel in cateva secunde sa montezi lampa cu led-uri. Poti lipi lampa pe suprafete de lemn, metal, ciment, caramida, chiar si cu zone poroase sau foarte lucioase!

Lampa se incarca in timpul zilei cu energia si lumina solara, iar apoi va avea suficienta putere sa functioneze chiar si 12 ore. Acest lucru este posibil datorita panoului solar de 0.44W pe care il are incorporat si capteaza suficienta energie solara ca sa alimenteze bateria interna cu capacitate de 600 mah, care va alimenta cele 4 led-uri pentru a ilumina.

Led-urile, fiecare cu putere de 0.8W sunt in numar de 4, dispuse uniform, pentru a ilumina o suprafata cat mai mare.

Ca si dimensiuni, EverBrite este foarte practica, fiind simplu de atasat chiar si in zonele mai joase, fiindca nu ocupa spatiu mult: 55x65x74 cm.

Se poate folosi pe orice vreme, fiind o lampa de exterior, rezistenta la umezeala, caldura sau inghet.