Lampa fara fir,cu 7 led-uri, senzor de miscare
Light Angel
lampa
Light Angel senzor

Lampa fara fir,cu 7 led-uri, senzor de miscare

PRP: 90 Lei
45 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 82
+Bec cu 7 led-uri, senzor de miscare, lampa fara fir, pentru usa, garaj, poarta, rotatie 360 grade, montare usoara, consum minim.

Becul fara fir este cea mai practica lampa cu senzor si led-uri, ideala pentru usa de la intrare, garaj, poarta sau beci. Are 7 led-uri suficient de puternice cat sa lumineze locul la intrare in casa, treptele sau garajul. Se aprinde automat doar cand detecteaza miscare, astfel ca bateriile cu care functioneaza vor dura o perioada lunga de timp. Are un sistem de prindere simplu si rapid si se poate roti pana la 360 de grade, in functie de locul pe care il vrei luminat.

 

pentru retur email la:

contact@orangedeal.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Lampa fara fir se numeste astfel tocmai datorita felului in care iti usureaza viata si te ajuta sa ai lumina in cele mai dificile si ascunse colturi. Nu ai nevoie de fire electrice, sau sisteme complicate de prindere pe perete. Il poti atasa oriunde vrei si functioneaza cu 4 baterii AA. Iar daca iti faci griji in privinta consumului de baterii, becul functioneaza pe baza de led-uri, despre care se stie ca lumineaza puternic si consuma putin, deci bateriile vor dura o lunga perioada de timp!

Doar asa poti avea lumina exact unde si cand ai nevoie, daca e vreo pana de curent sau un loc greu accesibil unde iti este greu sa conectezi fire la curent electric, si pe care nu il folosesti frecvent, deci nu este necesara o lumina continua.

Iata avantajele becului :

  • Are senzor de miscare, deci se aprinde doar la nevoie, prin urmare consumul este minim.

  • Se monteaza foarte usor.

  • Functioneaza cu 7 led-uri, cu lumina puternica si consum foarte mic.

  • Se poate roti la 360 de grade, ca sa lumineze orice coltisor ai nevoie.

  • Este ideal a fi montat la dulap, usa, garaj, terasa, veranda, scara pivnitei, il poti folosi chiar si ca o lampa de veghe.

  • Este usor dar rezistent si ii poti schimba locul de cate ori vrei!

Functioneaza cu 4 baterii AA, ( nu sunt incluse ) iar led-urile care consuma putin iti vor asigura o durata lunga de viata pentru baterii

Este cea mai cautata si vanduta lampa fara fir de pe piata, dovada ca oamenii au incercat si le-a placut!

Se poate monta oriunde, acasa, la servici, ca sa iti usurezi viata si munca sau chiar si in restaurante sau locuri publice, deoarece asigura o lumina discreta, clara si nu consuma mult!

In plus furnizorul iti asigura garantie 12 luni pentru produs,