Lacat cu alarma puternica pentru bicicleta, garaj sau casa -45%
lacat impotriva hotilor
lacat alarma

Lacat cu alarma puternica pentru bicicleta, garaj sau casa

43 Lei 78 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 90
+Lacatul cu alarma este cea mai buna metoda de aparare impotriva hotilor, confectionat din otel calit, avand sunet de avertizare de tonalitate inalta si senzor de vibratii, va porni automat atunci cand bicicleta, usa garajului sau poarta la care este montat va fi supusa unei agresiuni.

pentru retur email la:

contact@zaho.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Lacatul cu alarma  incorporata si pornire automata la detectarea unor vibratii este solutia ideala pentru a-ti securiza casa, garajul sau depozitul.

Atunci cand o persoana straina va incerca sa sparga sau sa descuie fraudulos poarta sau usa la care este montat, lacatul cu alarma va emite un sunet foarte puternic, de 110 db, care poate fi auzit pana la cateva case distanta, pe o raza de 500 de mp. Alarma porneste singura datorita senzorului de vibratii incorporat, care va declansa sunetul puternic la orice incercare de deschidere fortata.

Lacatul are un sistem inteligent de functionare, astfel incat sa nu se declanseze la miscari provocate de vant sau ploaie violenta.

Initial, dupa primele semne de agresiune, lacatul emite 3 sunete de avertizare, iar daca fortarea continua atunci este declansat sunetul de alarma continua, cu puterea de 110 db.

Acest sunet amplu va atentiona vecinii sau orice persoana din apropiere si va pune pe fuga agresorul.

Lacatul este confectionat din otel calit, astfel incat sa nu poata fi spart cu usurinta si nu va rugini.

Sistemul de aparare este insotit de 3 chei si functioneaza cu 6 baterii de tip LR 44.

Lacatul are dimensiuni practice (9 x 5.5 x 2.2 cm) astfel incat sa poata fi folosit cu usurinta, cu alte cuvinte, nu este nici prea mic nici prea mare.

Produsul are garantie 1 an si puteti apela la serviciile furnizorului pentru nelamuriri legate de functionarea lui.

Daca apar defectiuni sau cazuri de functionare incorecta, produsul va fi inlocuit cu unul nou, daca se incadreaza in perioada de garantie, cu conditia sa fie respectate regulile de utilizare conform indicatiilor produsului.