Impaturitor pentru haine de adulti -57%

Impaturitor pentru haine de adulti

35 Lei 81 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 280
+Pleci in vacanta si nu vrei sa ajungi cu hainele sifonate? Foloseste impaturitorul de haine. Vei impatri hainele rapid, fara sa se sifoneze, in special camasile sau bluzele pretentioase. Impachetatul hainelor pentru vacante va deveni o placere, chiar si pentru copii!

 

haine impaturitor
pentru retur email la:

contact@zaho.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere


Asezatul hainelor in dulap sau in geamantan, atunci cand pleci in vacanta poate fi o mare bataie de cap. Daca nu le asezi cum trebuie, ocupa mult spatiu si se sifoneaza.

De aceea, impaturitorul de haine a fost conceput astfel incat chiar si un copil sa poata impacheta perfect chiar si o camasa, fara sa se sifoneze. Vei avea impresia ca dulapul tau este raftul dintr-un magazin, atat de frumos vor fi impachetate hainele.

Dispozitivul pentru impachetat este sub forma unei planse, pliabile, pe care pur si simplu asezati tricoul, bluza sau camasa si fiecare parte se va plia de la sine, fara sa faca cute sau sa se adune intr-un singur loc.

Dupa ce termini de imaturit, poti pune plansa in bagaj sau in dulap, ca sa o ai la indemana.

Plansa este fabricata din polipropilena si ocupa foarte putin spatiu, pentru ca este pliabila: aprox. (pliata): 59 x 24 X 1 cm