Extensor fitness cu corzi elastice,set 11 bucati -52%

Extensor fitness cu corzi elastice,set 11 bucati

102 Lei 212 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 464
+Set 11 bucati extensor cu corzi elastice din latex,manere, ancora pentru usa si curele pentru glezna,ideal pentru exercitii de fitness,yoga, pilates,recuperare si tonifiere musculara,atat pentru antrenamente acasa cat si pentru antrenamente outdoor.

pentru retur email la:

contact@zaho.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Set 11 bucati extensor cu corzi elastice din latex, manere, ancora pentru usa si curele pentru glezna pentru fitness.

La achizitionarea acestul set primiti cadou instructiuni de folosire pentru toate grupele de muschi.

Setul este ideal pentru exercitii de fitness, yoga, pilates, recuperare, tonifiere muschi, atat pentru antrenamente acasa, cat si pentru antrenamente outdoor.

Produsele din set sunt fabricate dintr-un material de inalta calitate care nu se deterioreaza sau rup, transformand antrenamentul dumneavoastra intr-unul sigur si eficient.

Cele doua manere incluse in set sunt fabricate dintr-un material care nu permite alunecarea mainii dumneavoastra de pe ele, sporind astfel siguranta.

Varietatea gamei de corzi este ideala atat pentru incepatori, dar si pentru cei avansati care sunt obisnuiti cu exercitii de inalta intensitate. Cu aceste corzi se pot lucra diferite grupe de muschii, oferind o gama variata de exercitii ce pot inlocui mai multe aparate de fitness.

Exercitiile desfasurate cu aceste benzi elastice s-a dovedit a fi foarte eficate intr-o perioada de timp mai scurta. 

Corzile sunt foarte rezistente si durabile, iar astfel va puteti transforma casa dumneavoastra in propria sala de fitness. 

Setul permite atasarea diferitelor corzi in acelasi timp, transformand astfel antrenamentul dumneavoastra intr-unul personalizat in functie de cu ce intensitati doriti sa lucrati.

CARACTERISTICI

DURABILITATE - Corzile sunt fabricate dintr-un material cu o rezistenta inalta, latexul fiind astfel un material din cele mai flexibile si durabile.

PORTABILITATE - Setul este usor de transportat oriunde doriti cu dumneavoastra, oferind posibilitatea de a face exercitii fizice in orice loc si moment al zilei.

MULTIFUNCTIONALITATE - Datorita intensitatilor variate dincorzile elastice, dar si accesoriile de prindere, acest set ofera posibilitateade a lucra mai multe grupe de muschi fara a fi nevoie sa schimbati aparatul dumneavoastra de fitness.

VARIETATE - Cu ajutorul acestui set va putetimentine in forma fizica dorita, datorita faptului ca se pot lucra aproape toategrupele de muschi ale corpului (abdomen, brate, piept, triceps, spate, picioare si fese), dar ajuta si la recuperarea medicala si intinderii dupa un efort fizic ridicat.

Setulcontine:

 • 5 corzi elastice din latex

  • Coarda galbena - 10 lbs (4.5 kg)

  • Coarda rosie - 15 lbs (7 kg)

  • Coarda albastra - 20 lbs (9 kg)

  • Coarda verde - 25 lbs (11.5 kg)

  • Coarda neagra - 30 lbs (14 kg)

 • 2 manere 

 • 2 curele pentru glezna

 • 1 saculet pentru transport si depozitare

 • 1 ancora pentru usa