Compresor auto 12 V cu lanterna -52%
Compresor auto 12 V cu lanterna

Compresor auto 12 V cu lanterna

119 Lei 250 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 173
+Compresorul auto portabil este unul dintre accesoriile care nu trebuie sa itilipseasca din trusa de scule a masinii. Este foarte usor de folosit, chiar si de cei care nu se pricep.

Are cablu suficient de lung, de 4 m si lanterna inclusa, pentru a lumina pe timp de noapte. Cu putere de 12V si 8 PSI, compresorul este unul portabil, gandit pentru situatii de urgenta, prevazut cu toate accesoriile necesare.

 


pentru retur email la:

contact@zaho.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Un compresor auto de aer portabil, foarte eficient si usor de folosit.

Indiferent cat esti de nepriceput/a in ale masinii, acest compresor iti va spune singur ce ai de facut.

Presiunea la care trebuie sa umfli roata o poti seta, iar cand aparatul atinge nivelul de bari stabilit de tine, opreste pomparea de aer in anvelopa.

Este foarte util atat pentru masina, cat si pentru orice tip de material gonflabil: mingi, baloane, saltea cu aer, fotolii, piscina, topogane si alte jucarii de plaja.

Pachetul include ac pentru anvelopa si un alt ac diferit pentru bicicleta sau alte accesorii gonflabile.

Cum functioneaza?

Conectezi compresorul la bricheta masinii, cu ajutorul cablului inclus.  Acest cablu este suficient e lung ( are 4 m) cat sa iti ajunga pana la roata din spate.

Conectezi furtunul inclus in pachet la compresor si atasezi acul necesar. Nu iti face griji, iti vei da seama ce ac trebuie sa folosesti.

Aparatul are si o lanterna led inclusa, astfel incat sa poti lumina zona unde trebuie sa atasezi acul prin care intra aerul.

Cu o putere de alimentare de 12 V si o presiune suportata maxima de 8 PSI, compresorul portabil este unul de putere medie, conceput sa te ajute sa iesi din situatii de urgenta sau sa umfli accesorii gonflabile.

Tocmai de aceea este semi-automat, simplu de folosit si portabil, pentru ca este gandit sa fie util in special celor care nu lucreaza in domeniul reparatii auto.