Camera auto Full HD, filmare pe timp de noapte, inregistrare ciclica, cu senzor de miscare -69%
camera auto cu infrarosu
camera video auto

Camera auto Full HD, filmare pe timp de noapte, inregistrare ciclica, cu senzor de miscare

89 Lei 290 Lei
Valabilitate: In Stoc
+Una dintre cele mai bune camere auto video, full hd, inregistreaza ciclic, filmeaza pe timp de noapte, inregistrare automata la detectia miscarii, zoom 4X, camera DVR BlackBox 900 cu o rezolutie remarcabila de 1080p, senzor de miscare, infrarosu pentru noapte, toate functiile reglabile, zoom digital 4x, suporta card extern de pana la 32 GB, functie de inregistrare in bucla. ALMD

pentru retur email la:

contact@zaho.ro

transport national 19 lei

transport Bucuresti 11 lei

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Camera auto full hd este cea mai buna polita de asigurare pe care o poti avea in jungla urbana. Este cel mai bun martor pe care il poti avea in traficul aglomerat si nebun al marilor orase. Pentru orice incident, camera va fi martorul tau care te va ajuta sa iti dovedesti nevinovatia si sa poti incasa asigurarea. Pentru unii, camera video montata pe bord a devenit chiar o sursa de bani, pentru ca filmeaza diverse situatii amuzante sau chiar socante si le publica in schimbul unei sume de bani.

BlackBox DVR 900 inregistreaza Full HD cu o rezolutie maxima de 1080 pixeli. Insa rezolutia de filmare este selectabila, in functie de conditii: 480, 720 sau 1080 pixeli.

Marele avantaj al camerei este ca toate functiile pot fi ajustate in functie de necesitati:

Filmare cu infrarosu pentru noapte, prin butonul ON/OFF/AUTOMAT

Are inregistrare in bucla, adica o filmare incepe in continuarea celeilalte , atunci cand este pornita manual sau cand detecteaza miscare si porneste automat

Senzorul de miscare permite declansarea automata a filmarii prin setarea functiei de inregistrare automata sau nu

Imaginile se salveaza automat, acestea se pot stoca pe un card TF de pana la 32 GB. Cardul va fi achizitionat separat, nu este inclus in oferta.

Camera filmeaza audio si video, cu 30 de cadre/secunda,  functia audio fiind selectabila dupa dorinte iar inregistrarea este de tip HDMI, H.264

Ecranul LCD de 2.4 inch permite vizualizarea imaginilor in timpul filmarii

Se pot face si fotografii, cu o rezolutie de 4032/3024, format JPG

Camera DVR Black Box 900 are un zoom digital de pana la 4xiar unghiul de filmare este foarte generos, de 170 de grade, cu lentile de rezolutie inalta, de 3.6 mm

In privinta energiei, camera functioneaza cu o baterie interna de 3.7V, 500 mah de tip Li Polimer si poate fi reincarcata prin conectarea cu ajutorul mufei USB si incarcatorului auto.

Se poate fixa pe parbrizul masinii cu ajutorul suportului de prindere cu ventuza, care este inclus in pachet

Camera este de tip mini, avand dimensiuni reduse de 6.5x7 cm, astfel incat sa nu obstructioneze vederea in trafic.

Este o camera foarte rezistenta, si poate fi folosita fara grija pe timp de vara sau iarna, intrucat conditiile meteo dificile nu afecteaza calitatea inregistrarii.

Raport calitate pret, camera full HD de 1080 pixeli, este una dintre cele mai bune camere video auto, fiind foarte apreciata pentru calitatea filmarii.

Produsul are garantie conform legii, 12 luni, de la data achizitiei, daca este folosita conform instructiunilor si nu prezinta semne de degradare sau lovituri.