Ochelari cu lupa integrata in lentila, marire 16x
big vision ochelari
ochelari cu lentila lupa
big vision ochelari

Ochelari cu lupa integrata in lentila, marire 16x

PRP: 87 Lei
39 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 171
+ Ochelarii cu lupa integrata in lentile, cu putere de marire 16x, cel mai simplu mod de a folosi o lupa, se pot purta desupra ochelarilor de vedere, model unisex, flexibili si rezistenti, foarte practici datorita designului natural, care nu deranjeaza.

 

 


pentru retur email la:

contact@orangedeal.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Iti doresti uneori sa vezi de 3 ori mai bine? Te straduiesti prea mult sa bagi ata in ac, sa citesti prospectele minuscule sau sa repari ceva? Ca sa faci toate aceste lucruri ai nevoie de ambele maini, deci e imposibil sa mai tii si o lupa in mana ca sa reusesti sa faci toate acestea.

Cum ar fi sa vezi lucrurile de 16 ori mai bine?

Ochelarii  au aceasta capacitate de marire de 20x. Cu ei poti vedea fara probleme sa bagi ata in ac, sa cosi si chiar cele mai mici detalii dintr-un tablou. De ce sa pierzi esentialul vietii?

Poarta ochelarii  si poti studia natura in voie, admira tablouri, poti citi orice carte iti doresti sau poti incepe sa repari circuite electrice.

Sunt ochelari cu lentile sub forma de lupa. Practic, e ca si cum ai avea doua lupe mari la ochi.

Avantajul este ca sunt foarte confortabili, usor de purtat, ii poti tine deasupra capului si cand ai nevoie, doar ii pui la ochi. Ii poti purta chiar si peste ochelarii de vedere.

Au model unisex, pentru a se potrivi oricarui tip de fizionomie si sunt destul de mari pentru a nu deranja.

Incearca si vei vedea o diferenta incredibila! In sfarsit vei putea face toate acele lucruri de care te fereai doar pentru ca stiai ca nu vezi foarte bine.

Adevarul e ca in unele cazuri, chiar si cu ochelarii de vedere recomandati de medic, pe care ii porti in mod regulat, nu poti vedea anumite detalii, in profunzime.

De fapt, va recomandam sa purtati ochelarii  doar in aceste cazuri, in care trebuie sa vedeti lucrurile minuscule. Ei nu trebuie folositi ore in sir si, in nici un caz, nu trebuie sa inlocuiasca ochelarii de vedere recomandati de medic.

Ochelarii  sunt un ajutor binevenit pentru anumite situatii, cand poate nici un ochi fara afectiuni nu ar reusi sa observe anumite detalii. Ei nu inlocuiesc folosirea ochelarilor de vedere.

Sunt ideali pentru cei care lucreaza in domeniul artei, numismaticii, studiului istoriei si arheologiei, ceasornicarie, biologie, medicina, etc