Baterie externa 28.000 mah pentru 2 dispozitive, cu lanterna LED -50%
baterie externa buna

Baterie externa 28.000 mah pentru 2 dispozitive, cu lanterna LED

89 Lei 178 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 151
+Bateria externa cu capacitate de 28000 mah, poate incarca un telefon si o tableta simultan, avand disponibile 2 iesiri USB. Este foarte eficienta si rezistenta, cu cea mai buna rata privind capacitatea de incarcare/pret. Cu lanterna led inclusa si display care iti arata nivelul de incarcare, acest acumulator este extrem de util atunci cand calatoresti sau nu ai posibilitatea sa iti incarci telefonul.

 


pentru retur email la:

contact@orangedeal.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Atunci cand calatoresti, sau esti in locuri unde nu ai posibilitatea sa iti incarci telefonul sau tableta, o baterie externa de acest gen este absolut necesara.

Acumulatorul  este compatibil cu orice gadget cu iesire USB de 5V si poate incarca majoritatea modelelor de telefoane smart: Nokia, Apple, Samsung, HTC, LG, Blackberry sau orice camera video, foto, GPS, iPad sau e-book, pentru ca acestea vor fi incarcate cu propriul cablu USB.

 Este una dintre cele mai eficiente si calitative brand-uri de baterii externe, fiind recunoscute pentru capacitatea lor de incarcare rapida.

Bateria are disponibile 2 iesiri USB, unul cu putere de 1A ( port 1) si portul 2, de 2.1A . Atunci cand incarci simultan 2 dispozitive, puterea va fi pe fiecare port de 1A, deci automat va dura mai mult sa incarci doua device-uri in acelasi timp.

Este recomandata formatarea bateriei externe inainte de prima utilizare, adica o lasati sa se descarce complet, apoi o incarcati la capacitate maxima ( dureaza aproximativ 10 ore). De asemenea este bine sa o incarcati folosind doar cablul propriu, inclus in pachet, altfel riscati sa ii alterati capacitatea de a incarca alte dispozitive.

Pentru situatii speciale, bateria este prevazuta si cu o mini lanterna cu led care va lumina pana la cateva ore continuu, atunci cand ai nevoie de lumina pe timpul noptii. Pentru a porini sau opri lanterna trebuie sa apasati de doua ori consecutiv butonul Power situat pe partea superioara a bateriei.

 Are display care va afisa constant nivelul de incarcare al bateriei, sau cat este consumata, in procente de la 0 la 100%, astfel incat sa iti dai seama cam in ce masura iti va putea incarca dispozitivul conectat.

Bateria este prevazuta cu protectie impotriva situatiilor de scurtcircuit, astfel ca nu veti avea probleme daca priza la care o conectati va suferi fluctuatii de tensiune electrica.

Capacitatea acumulatorului este de 28000 mah, sau 3.7V si are carcasa din palstic rezistent, ca sa fie protejata de socuri.

 

Cu un design simplu, culoare negru pixelat cu margini albe, cablul USB inclus fiind si el de culoare alba, bateria  va deveni imediat gadget-ul nelipsit din geanta dvs, alaturi de telefon. Trebuie doar sa te asiguri ca bateria este mereu incarcata atunci cand o porti cu tine, indiferent ca o tii in masina, sau alaturi de telefon, in geanta.