Aspirator auto umed si uscat, cu putere mare de aspirare si functie de pompa de aer -52%

Aspirator auto umed si uscat, cu putere mare de aspirare si functie de pompa de aer

65 Lei 135 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 139
+Cu acest aspirator auto vei avea mereu masina curata in interior. Este portabil, are putere de aspirare foarte mare, cu rezervor de apa, poate aspira umed sau uscat, furtun lung de 1m, cablu de alimentare la bricheta de 2.5 m, are si functie de pompa de aer ( directioneaza aerul in sens invers) si poate umfla obiecte gonflabile. Aspiratorul este foarte performant, avand un motor deosebit de rezistent, puternic si eficient.

 


pentru retur email la:

contact@zaho.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Iti place sa ai masina mereu curata si uneori parca dureaza o vesnicie pana ajungi la spalatorie? In acest caz este bine sa ai un aspirator auto portabil.

Avand un motor performant, de ultima generatie, aspiratorul este deosebit de eficient, lasandtapiteria si podeaua masiniifara nici o mizerie.

Avantajele acestui model de aspirator auto:

  • poate aspira atat umed cat si uscat, deci daca aveti noroi sau alte lichide imprastiate pe bancheta, puneti imediat in functiune aspiratorul
  • functioneaza prin conectare la bricheta masinii, cablul de alimentare este suficient de lung, are 2.6 m iar furtunul de aer este de 1m, si foarte flexibil
  • recipientul de colectare a gunoiului este de 4l si este transparent, astfel ca puteti vedea atunci cand este lin si trebuie golit
  • are capacitatea de a functiona si ca o pompa de aer, impingand aerul in sens invers, pentru a putea fi folosit la umflarea obiectelor gonflabile.

Este un aspirator portabil foarte rezistent si indemanatic, avand sute de clientimultumiti de dotarile acestuia si puterea foarte mare de aspirare.

Are incluse accesoriile pentru spatii inguste si peria, precum si duza pentru umflarea obiectelor gonflabile.

Este usor, avand o greutate de doar 1kg, tocmai pentru a fi manuit cat mai simplu in interiorul masinii iar dimensiunile sunt 20 cm in diametru, cu 25 cm inaltime.

Incercati acest aspirator auto, veti fi foarte multumit fiind genul de produs care util in diverse situatii, cu un raport calitate/pret foarte bun.

-Tensiune 12V cc.

-Putere maxima motor: 90W

-Nivel zgomot: 78dB.

-Putere aspirare: 1.80kPa