Aspersor de gradina cu 12 furtunuri flexibile semi-ajustabile -55%
aspersor rotativ
aspersor cu tuburi flexibile
aspersor cu tuburi flexibile

Aspersor de gradina cu 12 furtunuri flexibile semi-ajustabile

39 Lei 87 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 182
+Aspersor rotativ de gradina ideal pentru gazon si flori, cu mobilitate 360 de grade, se ataseaza simplu la furtun, asigura o dispersare uniforma a apei, datorita sistemului de 12 furtunuri flexibile dispuse circular, cu orificii multiple.

 


pentru retur email la:

contact@orangedeal.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

O gradina frumoasa se mentine cu multa dragoste si multa apa. De aceea pentru a mentine gazonul si florile verzi si proaspete ai nevoie de un sistem de irigare simplu si eficient.

Sprinkler-ul de gradina este ideal pentru a uda in mod uniform gradina sau gazonul, fiind foarte simplu de atasat la furtun, fara sa fie nevoie sa faci modificari in peisaj pentru instalare.

Sistemul este conceput pentru spatii de marime medie, avand 12 furtunase flexibile, asezate uniform,  care se pot regla in functie de directia in care doriti sa stropeasca.

Fiecare furtun are 3 orificii, dispuse circular, astfel incat apa sa fie dispersata in mod egal.

Simplu de montat: pentru alimentare cu apa este suficient sa conectati furtunul, avand doua posibilitati, in partea laterala prin conector 1/2, sau in partea din spate, cu mufa 3/4.

Aparatul de irigat se fixeaza in pamant fie cu ajutorul suportului ascutit din pachet, fie prin fixarea cu suruburi sau dibluri, avand orificiile de prindere disponibile.

Irigarea corespunzatoare a terenului, gazonului si a florilor este esentiala pentru intretinerea in conditii cat mai frumoase a gradinii, gazonului si florilor.

Acest aspersor este ideal ca si sistem de irigare, pentru ca este foarte eficient pentru o suprafata de marime medie, aproximativ 200-300 mp, este simplu de montat si este foarte rezistent.