Ascutitor manual de cutite, cu 3 fante, otel, ceramica si finisare, extrem de sigur si eficient -55%
ascutitor de cutite manual cu otel

Ascutitor manual de cutite, cu 3 fante, otel, ceramica si finisare, extrem de sigur si eficient

35 Lei 78 Lei
Valabilitate: In Stoc
āˆ’ +Cu noul aparat de ascutitcutite manual, vei reusi sa ascuti chiar si cele mai vechi si folosite lame si sa le faci ca noi. Are 3 fante de ascutire, in 3 pasi, fiecare cu rolul ei, hotel tungsten, ceramica si finisare. Vei avea cele mai bune cutite, fara riscul de a te rani si foarte rapid.

 


plata ramburs

in momentul livrarii

transport national 19 lei

transport Bucuresti 11 lei

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

O bucatarie utilata complet, pentru un bucatarbadevarat si priceput necesita cutite bine ascutite. Nimic nu este mai enervant ca atunci cand  gatesti sa ai cutite care nu taie.

Cu noul aparat de ascutit cutite din cateva miscari vei reusi sa ascuti orice cutit, indiferent cat este de uzat.

Mod de folosire:

Primul pas este sa stergeti bine lama cutitului inainte de ascutire si sa va asigurati ca nu este uda.

Cele 3 fante sunt numerotate, astfel incat sa stiti care este primul pas.

Fanta cu nr 1 este din otel tungsten, este cea care ascute efectiv, acest material fiind deosebit de dur, reusind sa indrepte chiar lamele foarte deteriorate, insa in acest caz va fi nevoie de mai multa forta, pentru a indrepta portiunea afectata. Otelul tungsten este un material exceptional, folosit in multe fabrici si este ideal pentru a ascuti.

Fanta este conceputa in unghi in forma de ā€žVā€ astfel ca lama patrunde exact in zona de ascutire, fara sa scape atunci cand este presata.

Urmatoarele fante, au rol de finisare, pentru ca lama sa ramana perfect dreapta si foarte ascutita, fara ramasite metalice.

Dispozitivul are in lateral un maner ergonomic care permite aparatului sa stea fixat pe masa in timpul lucrului.

Inotdeauna aparatul de ascutit trebuie folosit pe o suprafata orizontala, stabila, pentru ca ascutirea necesita atentie si grija.

Folosind aparatul  de ascutit veti avea mereu cutite profesionale, pentru orice tip de aliment si veti putea gati mult mai repede.

Va recomandam sa folositi aparatul doar pentru scopurile in care a fost creat, sa nu fie lasat la indemana copiilor si si atunci candilfolositi sa fiti foarte atent, fara a fi implicat in alte activitati.