Aparat cu perie de curatat par de animale, cu dispozitiv de colectare a mizeriei -60%
par animale
perie par

Aparat cu perie de curatat par de animale, cu dispozitiv de colectare a mizeriei

49 Lei 123 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 180
+ Este cea mai eficienta perie din gama sa. Curata parul rapid, fara sa lase in urma nici un fir, aduna inclusiv scamele, apoi toata mizeria o aduni in dispozitivul cu tepi care aduna toate firele de par. In felul acesta nu mai ai nevoie de role de rezerva, o poti folosi nelimitat, fara sa se epuizeze.

 


pentru retur email la:

contact@orangedeal.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Este unul dintre cele mai eficiente si rapide dispozitive de curatare a parului de animale si vei vedea ca nu exageram cu nimic cand spunem asta.

Nu lasa in urma nici un fir de par, are 2 fete pe care le poti folosi pentru curatare si tot parul si mizeria le indepartezi, fara sa atingi nimic, introducand peria in spatiul cu zimti care aduna tot .

O poti refolosi la nesfarsit. Nu are nevoie de baterii sau de alte piese de schimb.

Pachetul contine doua perii:

Una mai mare, cu o lungime de 30 de cm si latime de 5,5 cm, pe care o vei folosi in masina sau in casa, pe covor, cuvertura sau canapea.

Peria mai mica este pentru calatorii, ca sa ocupe putin spatiu.

Cele 2 perii au pe ambele parti o suprafata puternic abraziva care nu lasa nici un fir de par si nici scame in urma.

Dupa ce curatati, doar introduceti peria in lacasul cu dinti foarte ascutiti, care vor curata perfect peria, pentru a o refolosi.

Apoi eliminati toata mizeria adunata in acest dispozitiv prin indepartarea clemei care tine fixata baza de colectare.

Este foarte frumos sa iubesti animalele si sa ai unul in casa, dar parul pe care il lasa in urma, pe haine si covoare, descurajeaza multa lume si renunta la idee. Insa cu putina grija, poti avea si animal de companie si curatenie in casa. Nu este imposibil! Folosind peria, iti vei da seama cat este de usor si vei indragi blana animalutului tau fara sa te mai gandesti ingrozit la ce lasa in urma!

In functie de stoc, peria poate fi pe culoarea albastru sau rosu.