Aparat contra gandacilor, insectelor si sobolanilor, RiddexQuad, cu ultrasunete -61%
aparat antigandaci

Aparat contra gandacilor, insectelor si sobolanilor, RiddexQuad, cu ultrasunete

38 Lei 98 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 141
+Tratament eficient impotrivagandacilor, insectelor taratoare si soboloanilor, RiddexQuad, un dispozitiv cu ultrasunete, se conecteaza la priza si transforma curentul intr-o retea de sunete pe care gandacii, paianjenii, insectele taratoare si soriceii pur si simplu nu le suporta.

Este inofensiv pentru oameni si animalele de casa, cum ar fi pisici, caini, iepuri, hamsteri, etc, pentru ca acestea nu sunt deranjate de ultrasunete. Riddex este furnizorul celei mai extinse retele de dispozitive anti gandaci, la nivel global, fiind folosite de milioane de utilizatori.

 

 


pentru retur email la:

contact@zaho.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Fie ca e vorba de locuinta privata, spatiul public sau cladiri de birouri, nicaierigandacii, paianjenii sau soriceiinesuferiti nu sunt agreati.

In primul rand aceste insecte si animalute transmit numeroase boli foarte periculoase si contagioase pentru om: salmonela sau tuberculoza. Prin faptul ca aceste vietati adora sa umble prin organisme aflate in putrefactie sau gunoaie, ele sunt raspunzatoare si pentru infectiile si alergiile de tot felul.

Ele patrund in cladiri prin orificii cat de mici sau prin tevile de apa. Uneori pare aproape imposibil sa scapi de ele, mai ales daca nu poti folosi substante chimice ca sa scapi de ele.

Riddex este una dintre cele mai cunoscute companii producatoare de dispozitive anti insecte si gandaci. Noul aparat RiddexQuad, PestRepellingAidactioneaza rapid si eficient.

Cum functioneaza RiddexAid?

Se conecteaza la priza in incaperea in care banuiti ca ar fi sursa gandacilor sau a insectelor.
Dupa primele 24 de ore, ar trebui ca micile animale taratoare sa se diminueze, apoi in urmatoarele zile sa dispara complet.
Aparatul are efect pe o suprafata de aproximativ 150 mp, daca este nevoie pentru o suprafata mai mare, se vor folosi 2 sau 3 aparate.

RiddexQuad functioneaza cu un sistem nou de folosire a curentului electric dar si a unor conductoare electrice ( prelungitoare si alte aparate conectate la priza) cu rol de generatoare de camp, asemenea unei antene imense, avand astfel efect pe o suprafata mai mare.

Dispozitivul are efect doar atata timp cat este conectat la priza.

Practic aparatul preia curentul alternativ din reteaua electrica a cladirii si il aduc la o frecventa diferita, studiata stiintific ca avand efect asupra vietatilor mici, taratoare de felul; paianjeni, gandaci, furnizi, soareci sau sobolani.

Aceste ultrasunete sunt simtite doar de aceste animale, alte vietati cum ar fi animalele de casa sau oamenii nefiind afectati in nici un fel de ultrasunete.

Este un dispozitiv foarte raspandit in lumea intreaga, in special in retele de restaurante sau hoteluri, unde aparitia unor astfel de vietati ar fi o tragedie umana si economica, dar preferata si de consumatorii privati, tocmai pentru ca nu folosestesubstante chimice, este prietenos cu mediul si cu animalele de companie.

Sfaturi si recomandari privind folosirea aparatului anti-gandaci:

pentru o cladire separata, cum ar fi o casa care are curte proprie , vor fi necesare 4 sau 5 aparate, instalate in camerele care sunt dispuse spre exterior
intr-un apartament de bloc, cam 2-3 aparate, in camere si in bucatarie.

Ideal este, indiferent de spatiu sa foloseasca acest gen de aparate si persoanele din zonele invecinate ( de exemplu apartamentele sau casele vecine ) pentru ca exista posibilitatea ca sursa acestor vietati sa fie la ei, si atunci sunt mai greu de indepartat complet.

De asemenea este de preferat ca aceste dispozitive PestRepelling sa fie instalate din timp, imediat ce apar primele vietati, si sa nu asteptati o invazie a gandacilor.