1+1 Perdea magnetica de usa impotriva insectelor -51%
plasa usa
perdea magnetica

1+1 Perdea magnetica de usa impotriva insectelor

49 Lei 99 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 740
+Solutia pentru a impiedica insectele sa intre in casa cand usile sunt deschise este aceasta perdea minune.

Perdeaua cu magneti anti insecte, se deschide usor la mijloc, inchizandu-se in urma dumneavoastra datorita magnetilor insirati de-a lungul lor.

pentru retur email la:

contact@orangedeal.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Scapa de tantari si insecte folosind aceasta perdea cu magneti!

Cu aceasta perdea magnetica anti insecte veti scapa de grija tantarilor si insectelor nedorite de la dumneavoastra din casa.


Daca aveti mainile ocupate sau un membru al familiei uita sa inchida usa, perdelele au grija sa repare neatentia, cu ajutorul magnetilor lor. Cand iesiti, perdelele se separa cu usurinta apoi se inchid imediat in urma dumneavoastra, nelasandu-le insectelor nicio sansa sa patrunda in casa.

Perdeaua poate fi folosita la usile simple, usile glisante, usile rulotei. Acesta perdea va va permite sa va bucurati de aerul proaspat si sanatos de afara, fara sa mai fiti deranjati de insecte. De asemenea, perdelele se inchid si dupa animalele de companie care se plimba din casa in gradina si invers.


Perdeaua cu magneti este usor de montat. Odata cu venirea frigului, puteti sa dezinstalati, sa curatati si sa depozitati cu usurinta pentru a le utiliza cu placere si anul urmator.


Dimensiuni: 190 x 100 cm